QUI SOM?

ÀLVAR GAROLA CRESPO.

Director tècnic del Gabinet d’Estudis Econòmics. Economista per la Universitat de Barcelona. Treballa al Gabinet des de els seus inicis al any 1989. Ha realitzat estudis de postgrau sobre l’impacte econòmic de les infraestructures, i és Diploma d’Estudis Avançats en Infraestructures de Transport i Gestió del Territori per la UPC. Investigador en la Universitat de Stanford, on, sota la direcció del professor Henry Levin, va treballar en l’aplicació de tècniques de prospectiva en el àmbit de la economia territorial i urbana.

ÀNGELS GARCIA HERNANDEZ

Directora tècnica adjunta del Gabinet d’Estudis Econòmics. Treballa al Gabinet des de els seus inicis al any 1989. Arquitecta per la Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. Va iniciar la seva labor professional al despatx de l’arquitecte i professor de Projectes Arquitectònics de la ETSAB Joan Arias Roig, amb el que ha seguit col·laborant en diferents projectes d’arquitectura.

GEMMA VÉLEZ SABATER.

Analista de Gabinet d’Estudis econòmics. Treballa al Gabinet des del any 1996. Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Autònoma de Bellaterra.

BERNAT ARIAS

Consultor del Gabinet d’Estudis Econòmics. Treballa al Gabinet des del any 2017. Llicenciat en Economia per la Universitat de Barcelona. Màster recerca, especialitat Història del pensament econòmic per la Universitat París 1 Panthéon-Sorbonne. Ha treballat al sector públic

ALVAR GAROLA BONILLA

Asistente técnico de proyectos del Gabinete de Estudios Económicos. Treballa al Gabinet des del any 2017. Diplomado por la Universidad Internacional de Cataluña. Más de 6 años de experiencia como técnico en la empresa.